18.3.2016

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Joukkue kauden viimeisissä harjoituksissa Kisakaaressa
RiPa Young Boys - HuKi
La 19.3 klo 18:00
Mikkeli, Rantakeidas

Viimeistä peliä viedään lauantaina, kun Jyväskylästä Keitaalle saapuu HuKi. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Young Boys otti suurinumeroisen 5-13 voiton. Huki:n pistesaldo ennen viimeistä peliä näyttää kuutta pistettä jotka ovat tulleet kahdesta voitosta PoPS-78 vastaan. Pojilla pisteitä on 22 ja sarjasijoitus on ennen viimeistä peliä viides. Mahdollisuudet ovat vielä sijalle kolme, mutta se vaatii Feeniksin ja Hukka-Pallon häviämistä omissa otteluissaan sekä Poikien suurinumeroista voittoa HuKi:sta.

Poikien kokoonpanossa ovat Pietu Nykänen, Tuukka Sirviö, Jarmo Orava, Jesse Paasonen, Juuso Savikurki, Tomi Ukkonen, Antti Pulkkinen, Mika Hurskainen, Erno Mäkeläinen, Niilo Laasonen sekä Matti Ollikainen. Luonnollisesti pojat lähtevät hakemaan voittoa, mutta ottelusta löytyy myös muita seurattavia aiheita.
  • Jesse Paasonen kärkkyy joukkueen tehokkaimman miehen titteliä ja tämän hän saavuttaa tekemällä viimeisessä ottelussa vähintään viisi tehopistettä.
  • Matti Ollikaisen ja Niilo Laasosen parhaan Päästetty maali/Ottelu-arvon saaminen. Alustavasti ”Huju” ja ”Masa” pelaavat ottelun puoliksi, joten tilanne tämän tilaston puolelta on kutkuttava. Ollikaisen PM/O-arvo on 4,143 ja Laasosen 4,167.
Joukkueiden edellinen kohtaaminen TÄSTÄ linkistä

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti