19.2.2016

Klimovin Hukka-Pallo saapuu poikien vieraaksi

Parin viikon ottelutauko on kulutettu pois alta ja huomenna taistellaan jälleen pisteistä. Vastassa on Varkauden Hukka-Pallo klo 16:00 alkavassa ottelussa, joka pelataan Rantakeitaalla. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran isänpäivänä, jolloin Hukka-Pallo oli valovuoden edellä. Tuolloin joukkueemme kokoonpano koki useita menetyksiä päivää ja kahta ennen HuPa-ottelua, jonka vuoksi pojat pelasivat vain reilulla kentällisellä vahvaa kotijoukkuetta vastaan.


Huomenna kotijoukkueen maalilla aloittaa kolmen ottelun huililta palannut Matti Ollikainen. Alustavat kentälliset kokivat pahan menetyksen, kun Pietu Nykänen on harmittavasti loukannut polvensa. Kaupungilla liikkuneiden huhujen mukaan loukkaantuminen on tapahtunut Bran tanssilattialla epäonnistuneen Moonwalkin päätteeksi.

Hukka-Pallo hävisi viikko takaperin sarjavoiton kannalta ikävästi LPK:lle, joka johtaa sarjaa tällä hetkellä 30 pisteellä. Hukka-Pallolla pisteitä taas on 25 ja molemmilla joukkueilla on jäljellä kolme ottelua. Todennäköisesti sarjavoitto lipuu Hukka-Pallon käsistä tällä kaudella, joka saattaa vaikuttaa joukkueen viimeisten otteluiden peliesityksiin. Joukkueen tehomiehenä häärinyt Dimitri Klimov sekä hänen veljensä Pavel Klimov ovat vielä pelikiellossa lauantaina, joten vierasjoukkueen iskukyky ei ole parhaalla mahdollisella tasolla. Poikien iskukyky on taas hyvin herkkä monille erinäisille muuttujille, joten selvää suosikkia ei ennen ottelun alkua voi tietää. Varmaa on kuitenkin se, että ottelusta tulee tasaisempi, kuin edellisellä kerralla.

Katso linkistä, kuinka edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi


Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti