10.2.2016

Jyväskylästä tuliaisina kolme pistettä

Juuso "Pätkä" Savikurki avasi maalitilin
teki HuKi ottelussa tehot 1+6
Pojat ottivat sunnuntaina voiton ja tappion pelireissullaan Jyväskylästä. Kokoonpanossa oli kaksi täyttä kentällistä ja maalia vartio Niilo ”Huju” Laasonen. Ensimmäinen ottelu HuKia vastaan oli lämmittely illan toista ottelua varten.

Ottelussa pojat menivät heti alussa 0-2 johtoon, kun Mikko Lahikainen ja Jarmo Orava hassuttelivat pallon verkkoihin. HuKi onnistui kuitenkin tulemaan tasoihin paria tilannetta myöhemmin, kun puolustuspäässä oltiin hieman huolimattomia. Tasoituksen jälkeen Pietu Nykänen siirsi pojat uudestaan johtoon, jonka jälkeen vastustajan maalivahti alkoi lämmetä omilleen ja otti itselleen suunsoitosta sekä liu´usta rangaistusalueella keltaiset kortit. Pojat eivät päässeet pelaamaan ylivoimaa, koska Jarmo Orava a
mpui pallon pilkulta maaliin ja HuKi sai ottaa neljännen pelaajan kentälle. Poikien Mikko Lahikainen otti myös punaisen kortin kahdella keltaisella kortilla ensimmäisen puoliajan aikana, jonka aikana HuKi tuli ottelussa 2-2 tasoihin. Puoliaika päättyi pojille 2-5.

Toinen puoliaika oli enemmän pelailua, kun pojat saivat kasvatettua itselleen neljän maalin johdon. HuKi tuli vielä muutamalla maalilla häiritsemään poikien johtoasemaa, mutta kapealla kokoonpanolla ollut vastustaja ei enää toista puoliaikaa jaksanut ensimmäisen erän intensiteetillä pelata. Poikien pelaajat pääsivät nauttimaan maaleista ja tehopisteistä viimeiset 10 minuuttia, kun taululle taottiin loppulukemat 5-13 pojille.
Kampuksen Dynamo - Sievi futsal - ottelu katsottiin
HuKi ja FS Feeniks pelien välissä

”Pidetään FS Feeniks palaveri tässä ottelua katsellessa. Jos sanon teille, että pelatkaa samalla tavalla, kuin KaDy, niin onnistuuko?”
           - Joonas Heinikainen, Valmentaja

Otteluiden välissä pojat katsoivat KaDy – Sievi ottelun, jossa KaDy otti 0-5 tappion kotiluolassaan. Pojat ottivat Heinikaisen puheet kuuleviin korviinsa ja pelasivat ainakin tuloksellisesti yhtä heikosti, kuin KaDy. FS Feeniks ottelussa pojilla oli hankaluuksia avata peliä hyökkääjille, joiden liikkuminen ei ollut aivan omaa normaalilla tasolla. Pelaajien jalat eivät painaneet, mutta hieman väsynyttä miestä oli vaihdossa sekä kentällä eikä ajatuskaan näyttänyt toimivan täydellä teholla. Feeniks hallitsi ottelua pallollisena enemmän, kun pojat keskittyivät vastaiskuihin. ”Huju” oli poikien maalilla ainut, joka oli pelipäällä ja piti lukemat ensimmäisen puoliajan jälkeen 0-0.

Toisella puoliajalla Feeniks sai tehtyä ensimmäisen maalin, joka pakotti poikia lähtemään hyökkäyksiin hieman hanakammin. Avausmaalin jälkeen pojat saivatkin pari hyvää maalipaikkaa, mutta niitä ei pystytty käyttämään hyödyksi. Feeniks lisäsi johtoaan ja poikien peli-ilme alkoi kadota vastustajan mennessä 3-0 ja 4-0 johtoon. ”Hujasen” torjunnat pitivät loppulukemat edes jokseenkin siedettävinä, mutta ilman pelillistä tukea ei hänkään kaikkeen pystynyt. Poikien ainokaisen teki Pietu Nykänen aivan ottelun lopussa. Ottelu päättyi poikien tappioon 6-1