6.2.2016

Huomenna kaksi omaa ottelua ja yksi liigaottelu

Huomenna vietetään suurenmoista futsal päivää Jyväskylän Monitoimitalolla. Ensin pojat kohtaavat uuden tuttavuuden HuKi:n klo 14:15. Tämän jälkeen pojat katsovat Futsal-liiga ottelun, jossa kohtaavat KaDy – Sievi ja päivän kruunaa ottelu FS Feeniksiä vastaan ilta kahdeksan aikoihin.


Päivän ensimmäinen vastustaja HuKi on sarjassa seitsemäntenä kolmella pisteellä. HuKi on kairannut ainoat pisteensä PoPS-78 kustannuksella kauden alussa. Ennakkoon hankala sanoa, että kumpi joukkue on ennakkosuosikki, koska peli pelataan ”isolla” kentällä, joka luo oman haasteensa poikien pelaamiseen. Viimeiset viisi vuotta on harjoiteltu pienessä askissa pelin sumputtamista, joka ei Monnarin kokoisella kentällä onnistu alkuunkaan.

Feeniks ottelu on tärkeä sarjan sijoitusten kannalta, koska pojilla sekä Feeniksillä on molemmilla tällä hetkellä 10 pistettä. Feeniks on poikien pelipäivästä riippuen ollut historian saatossa täysi altavastaaja tai sitten ylivoimainen vastus. Edellisissä kohtaamisissa joukkueiden peliesitykset ovat olleet ääripäässä toisistaan, jolloin kohtaamiset ovat päättyneet rumiin lukemiin aina toisen puolesta. Feeniks käyttää monnarin kokoa varmasti paremmin hyödykseen, joten poikien on keskittävä oma tyyli päästä ottelussa niskanpäälle.

Linkistä voi vielä ihailla edellistä FS Feeniks ottelua, jossa pojat saalistivat kauden avausvoiton

Edelliset kohtaamiset

Hukia ei ole kohdattu aikaisemmin




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti