31.1.2016

Tapahtumarikas ottelu päättyi vieraiden voittoon

Ottelupäivänä poikien kokoonpanossa oli pientä vaihtuvuutta, kun Matti Ollikaisen ja Toni Hännisen sairastelut eivät hellittäneet ja näin olivat estyneitä pelaamasta. Niilo ”Huju” Laasonen astui siis tolppien väliin Ollikaisen tilalle ja Tomi Ukkonen astui Hännisen kenkiin.

"Huju" teki JKV:ta vastaan ensimmäisen maalinsa
Lisäksi monta upeaa torjuntaa
Ottelussa JKV hallitsi hienokseltaan tapahtumia ja menikin ottelussa 0-1 johtoon ajassa 04:34. Pojat tasoittivat ottelun heti seuraavassa vaihdossa, kun Erno Mäkeläinen pääsi ohjaamaan pallon ohi Elmeri Palanderin. Ottelu oli kokonaisuutenaan erittäin rikkonainen ja poikien virhetili oli täynnä jo ajassa 10:55. JKV sai myös virhetilin täyteen vain paria minuuttia myöhemmin. Vierasjoukkue sai tehtyä 1-2 johtomaalin, kun poikien kuudes virhe näki päivän valon ja vastustajan kapteeni Otto Piili sai ohitettua hyviä torjuntoja ottelun aikana esittäneen ”Hujasen”. Ensimmäisen puoliajan lopussa vastustaja iski vielä kerran, kun Konsta Valtonen iski illan toisensa ja muutti tilanteen JKV:lle 1-3. Pojilla oli ensimmäisessä erässä oma aikansa 1-1 tilanteessa, kun vastustajan Eero Rantanen otti samassa vaihdossa kaksi keltaista korttia ja ajettiin näiden vuoksi pelistä suihkuun. Pojat saivat pelattua 4-3 ylivoimaa kaksi minuuttia, mutta tuloksetta. Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-3.

Toinen puoliaika lähti poikien kannalta hyvin liikkeelle, kun Jesse Paasonen ja Tuukka Sirviö saivat maalattua kerran mieheen ja tilanne oli tasan 3-3. Tässä vaiheessa peli oli poikien puolesta hyvin hallussa ja vastustajalle saatiin pieni paine päälle, jota lähdettiin hyödyntämään. Tasoituksesta kului kuitenkin vain kolme sekuntia ja JKV siirtyi jälleen johtoon. Kun JKV oli päässyt kuin varkain 3-6 johtoon, niin pojat alkoivat pelata reikäpaitaa, mutta tulos oli samanlainen, kuin LPK:ta vastaan. Pojat olivat parin minuutin reikäpaita pelaamisen jälkeen 3-8 tappiolla, joten viimeiset 8 minuuttia pelattiin normikentällisin. Peli päättyi vaiherikkaan tapahtumien jälkeen 6-10 vierasjoukkue JKV:lle.