Pojat isännöi vaikeaa vastustajaa sunnuntaina

Oravan nilkka on jälleen pelikunnossa
Sunnuntai 31.1.2016 Klo 16:30
RiPa Young Boys - JKV
Mikkeli, Rantakeidas

Poikien ottelut jatkuvat huomenna ja vastassa on yksi sarjan vahvimmista joukkueista. Jyväskylän Kylteriveljet eli paremmin tunnettu JKV astuu kenkinensä Rantakylän askiin. Joukkueet tasasivat pisteet marraskuussa Jyväskylän Palokassa numeroin 4-4. Tuossa ottelussa JKV oli selvästi hallitsevampi osapuoli ja sai tasoitettua ottelun oltuaan 1-4 tappiolla vain kuusi minuuttia ennen ottelun päättymistä. JKV on noussut tällä kaudella useaan otteeseen kuilun partaalta tasapeleihin sekä voittoihin. JKV oli kauden avausottelussa 5-1 tappiolla Riemu/2 vastaan, mutta nousi vielä 5-6 johtoon ottelun lopussa. Riemu/2 tosin tasoitti ottelun 6-6 vain pari sekuntia ennen
päätösvihellystä. LPK:ta vastaan JKV oli maalin tappiolla, yhden miehen vajaalla ja pelikellossa oli aikaa jäljellä vaivaiset 4 minuuttia. Ottelun lopussa JKV poistui kentältä kuitenkin voittajana. Poikien huominen vastustaja ei siis luovuta taistelua missään tilanteessa.

Young Boysin kokoonpano vaikuttaa vielä päivää ennen ottelua hyvältä, mutta pieniä huolenaiheita kuitenkin on. Matti Ollikaisen pelikunto selviää vasta sunnuntaina ja pari flunssa-potilasta on myös tarkkailussa. Jarmo Orava on kuitenkin saatu jälleen kokoonpanoon, kun joulukuun puolessa välissä ollut nilkkaleikkaus onnistui mainiosti. Orava on tällä viikolla muutaman kerran parketilla pyörähtänyt ja todennut jalan olevan tikissä.

Poikien loppukauden rooli sarjassa on olla ”isompien-kiusaaja”. Kirkkaimmat sijoitukset alkavat olla varattu, joten pojat pystyvät omilla peleillään vaikeuttamaan sarjavoittoa tavoittelevien joukkueiden suoriutumista. Huomenna saadut kolme pistettä maistuvat siis erittäin hyvältä.