24.1.2016

LPK ei ollut yllätettävissä

Jesse Paasoselle kaksi syöttöä
LPK:ta vastaan
LPK oli jälleen vahvempi ja korjasi täyden pistepotin lopulta helpostikkin. Young Boysin osalta kärkikolmikko LPK, JKV ja Hukka-Pallo alkaa tehdä karkumatkaa sarjataulukossa, kun pelit ovat puolessa välissä. Poikien kyljessä vankimmin sijoista 4-6 taistelee tällä hetkellä FS Feeniks sekä Riemu/2. Poikien kokoonpanoa ei oltu vielä pelipäivänä täysin lyöty lukkoon, koska kuume- sekä flunssapotilaiden tila oli vielä hieman auki. Pahaksi onneksi Mika Hurskainen sekä Tuukka Sirviö olivat molemmat liian heikkokuntoisia, jotta olisivat täyden pelin pystyneet pelaamaan. Hurskainen jäi potemaan kuumetta kotiin ja flunssa-Tuke kävi tekemässä ainoastaan yhden täsmävaihdon 6-1 tilanteessa. Pojat pelasivat ottelun siis kolmella pakilla ja kahdella hyökkäysparilla.

Kotijoukkue LPK otti alusta alkaen kovan prässin poikien pallollisiin sekä pallottomiin pelaajiin. Tämä tuotti hankaluuksia poikien pelin avaamiselle ja hyökkäyksiin lähdölle. Kotijoukkue menikin nopeasti 1-0 johtoon. LPK hallitsi palloa tämän kertaisessa ottelussa poikia huomattavasti enemmän ja paikkoja syntyi sen myötä poikien maalille runsaasti. Pojat saivat pelin kuitenkin tasoihin, kun Jesse Paasonen pääsi karvaajastaan karkuun keskialueella ja löysi poikittaissyötöllään hyökkäykseen lähteneen Tomi Ukkosen. Tomppa iski pallon varmasti verkkoihin ja näin pojat saivat kaivatun tasoituksen. LPK jatkoi kovalla prässillä ja hyökkäyksiä sateli kohti Matti Ollikaisen maalia, mutta Masa piti poikia jälleen kerran pystyssä hienoilla torjunnoillaan. Kaikkia vetoja ei Masakaan pystynyt torjumaan vaan LPK siirtyi 2-1 johtoon aivan ensimmäisen puoliajan lopussa. Taukotilanne 2-1.

Kun kotijoukkue onnistui toisenpuoliajan alussa tekemään kaksi maalia ja siirtyi näin ollen 4-1 johtoon, alkoi pojat pelaamaan reikäpaidalla. Reikäpaita pelaaminen ei tuottanut kaivattua takaa-ajoa vaan LPK onnistui tekemään kaksi lisämaalia, joten viimeiset 10 minuuttia päätettiin pelata ilman reikäpaitaa. Kotijoukkueen johto oli tuvallisen tuntuinen, joten LPK alkoi itse pelata reikäpaitaa jonka aikana molemmat joukkueet onnistuivat kerran maalinteossa. Ottelu päättyi siis lukemiin 7-2 kotijoukkue LPK:n voittoon.

Pojat pelaavat seuraavan kerran sunnuntaina 31.1 Rantakeitaalla, kun vastassa on Jyväskyläläinen JKV. Luvassa on yhtä vahva joukkue, kuin LPK, joten tiukka ottelu on tulossa.