21.1.2016

Lauantaina sarjakärjen haastoon

 Kauden 2013-2014 LPK ottelu Kisakaaressa
Kuva: Niko Takala
Lauantaina joukkue kohtaa sarjaa johtavan LPK:n Jyväskylässä. Joukkueiden välissä on kahdeksan pistettä, mutta Pojat ovat pelanneet ainoastaan kuusi ottelua, kun LPK:lla pelejä on takana seitsemän. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet jo kerran, jolloin LPK oli 1-4 parempi. Tuosta ottelusta ei paljon positiivisia muistoja poikien leiriin jäänyt, koska maalien puuttumisen, rikkoituneiden pelaajien ja tuhlattujen maalipaikkojen värittämä ottelu vaikutti poikien puolesta enemmän Pilanpäiten-ohjelmasta napatulta käsikirjoitukselta, kuin futsal-kauden avausottelulta.


Pojilla on siis kasvojenpesun paikka LPK:ta vastaan, joka on kyennyt historian aikana pääsemään usein poikien niskanpäälle ja voittamaan keskinäiset ottelut. Kyseiseen otteluun pojat pyrkivät keksimään ratkaisun ensinnäkin ensimmäisten vaihtojen takaiskuille, joten ottelua ei tarvitsisi aloittaa LPK:n +1 tasoituksella. LPK on pelannut kaikki kauden ottelunsa rutinoituneesti, kun alla on ainoastaan yksi tappio ja kuusi voittoa. Tappion LPK on kärsinyt ainoastaan JKV:lle. Tuossakin ottelussa LPK johti ottelua viime minuuteille asti päästen johtoasemassa pelaamaan ylivoimaa, mutta JKV kampesi vielä ottelun lopussa täyteen pistepottiin.

Poikien kokoonpano on viimepäivät ollut kovinkin muutosherkkä. Alkuviikosta kentällisten tekemiseen oli useitakin mahdollisuuksia ja pelaajia jouduttiin jättämään kokoonpanosta ulkopuolelle. Loppuviikkoa kohden pelaajien in-statukset kyseiseen tapahtumaan ovat kääntyneet out-in puolelle ja pelaajamateriaalin leveys on elänyt kokoajan. Joukkueen koostumus selviää siis vasta lauantaina Huhtasuolla klo 14:15.

Voitolla joukkue pysyy vielä tukevasti kärjen perässä, mutta tappiolla LPK tekee irtioton suhteessa poikiin.

Linkistä pääset katsomaan joukkueiden kauden aikaisemman kohtaamisen


Edelliset ottelut  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti