20.11.2015

Pojat lähtevät jahtaamaan Feeniksin sulkia

RiPa Young Boys - FS Feeniks
Lauantai 21.11 klo 18:00
Mikkeli, Rantakeidas

Tuulettaako Mikko Kaminen lauantain ottelussa?
FS Feeniks on aloittanut kauden tasapelillä Hukka-Pallon kanssa ja voittamalla niukasti paikallispelissä Riemu/2. Feeniks on sarjan yksi tasaisimmista ja rutinoituneimmista joukkueista, jonka pelintaso ei hirveästi vaihtele pelin sisällä. Joukkue on pelannut usean vuoden tutulla rungolla ja tarkkana tulee olla hyökkäyspäässä hyvin liikkuvan Oskari Luoman kanssa, joka teki viime kaudella 13 pelin aikana 30 maalia.


Pojat ovat pelanneet kolme ottelua ja tuloksena yksi piste. Kaksi viimeistä peliä ovat olleet pelillisesti hankalia ja maalintekopaikoille on ollut erittäin vaikea päästä. Käviköhän pojilla perinteiset, että LPK pelissä nautittiin koko kauden maalipaikat, jolloin muihin peleihin jäi vain jämiä?

Pojat ja Fenniks ovat kohdanneet vuosien aikana yhteensä kuusi kertaa, joista pojat ovat lähteneet neljä kertaa voittajana kentältä. Lauantain peliin lähdettäessä ennakkosuosikki on kuitenkin vierailijat, koska poikien peli ei ole lähtenyt aivan samanlaiseen lentoon, kuin aikaisemmilla kausilla. Voittoon pojat tarvitsevat Matti Ollikaisen 5-game-saverin lisäksi hyökkäysvoimaa edellisiä pelejä enemmän.

Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti