13.11.2015

Aamusta Jyväskylään ja vastassa JKV

JKV - RiPa Young Boys
Lauantai 14.11 Klo 11:15
Jyväskylä, Palokka

Huomenna lauantaina joukkue lähtee Jyväskylään metsästämään ensimmäisiä pisteitä. Vastaan asettuu Jyväskylän Kylteriveljet eli JKV. Vastustaja on toista kautta samaisessa sarjassa ja edellisellä kaudella sijoittui toiseksi häviten pisteellä sarjavoittaja JoSePalle. Tällä kaudella odotetaan vähintään samantasoista menestystä, mutta joukkue on varmasti pettynyt, ellei sarjavoittoa tule kauden päätteeksi.


JKV on historiansa aikana hävinnyt vain yhden pelin ja on tällä hetkellä pelannut hurmoksen keskellä. Ensimmäisessä sarjapelissä Riemu/2 vastaan veljet olivat puoliajalla jo 1-5 tappiolla, mutta nousivat vielä 6-5 johtoon ottelun loppuhetkillä. Riemu/2 tasoitti, kuitenkin 10 sekuntia ennen päätöstä ja joukkueet jäivät tasapeliin. Suomen Cupin puolella on tullut myös onnistumisia, kun JKV onnistui kukistamaan ykkösdivarissa pelaavan SC Riverballin jatkoajalla ja edeten Cupissa jo 4.kierrokselle. JKV:n yksi vahvuus on laaja pelaajamateriaali, joten otteluihin saadaan aina laatua sekä määrää.

Ensimmäiset pelit eivät menneet pojilla, niin sanotusti ”putkeen”, joten joukkue pyrkii tekemään korjausliikkeen JKV:ta vastaan. Poikien autot käynnistyvät ennen klo 9:00 Mikkelistä ja tällä hetkellä mukana on kaksi kentällistä pelimiehiä sekä täysi maalivahtiosasto. Koska Young Boys koki pari hassua pelaajamenetystä edellisissä peleissä, niin joukkueen pelaajalistoille on haettu hieman täytettä. Joukkueen mukana harjoitelleet SavU:n Mikko Lahikaisen sekä RiPa:n Antti Kortmanin pelioikeudet on siirretty Young Boysille ja pojat ovat mukana viikonlopun pelissä.


Joukkueilla ei ole aikaisempia kohtaamisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti